Avaa tunnelukkosi - kurssi

Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys– ja ihmissuhteissa. Lue tunnelukoista lisää täällä.

Kurssilla tutustutaan tunnelukkoihin ja siihen miten tunnelukkoja voi avata omaehtoisella työskentelyllä. Kurssilla käynnistetään prosessi tunnelukkojen avaamiseksi skeematerapian menetelmiä käyttäen. Lue lisää skeematerapiasta www.skeematerapia.fi sivuilla.

Kurssi sopii kaikille henkilöille, jotka eivät ole vielä aloittaneet tunnelukkotyöskentelyä tai ovat jo työskennelleet omaehtoisesti tai terapeutin ohjauksessa.

Kurssi pohjautuu Tunne lukkosi-kirjaan ja se toimii kurssimateriaalina. Myös Murra tunnelukkosi-kirjan sisältöä käsitellään kurssilla. Kurssilla käydään läpi esimerkkejä ja teoriaa sekä tehdään mielikuvaharjoituksia sekä mindfulness-harjoituksia ohjatusti. LIsäksi tehdään muutamia kirjallisia tehtäviä. Luentojen ja harjoitusten osuus on suurinpiirtein 50/50. Mielikuvaharjoitusten kautta on mahdollisuus kokea tunnelukkojen vaikutus omassa elämässä ja löytää keinoja niistä vapautumiseen. Harjoitukset ja tehtävät tehdään itsenäisesti yksilötyöskentelynä (ei pari- tai ryhmätöitä).

Kurssi syventää kirjassa esitettyjä asioita ja antaa työvälineitä tunnelukkojen avaamiseen. Voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista ja saada niihin vastauksia. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa omatoimista tunnelukkotyöskentelyä.

Sinulla tulee olla kirja hankittuna ja mukana kurssilla. Kirjaan kannattaa tutustua mahdollisuuksien mukaan jo ennen kurssia. Lue lisää kirjasta www.tunnelukkosi.fi-sivuilla. Sivuilla oleva tunnelukkotesti on hyvä tehdä myös ennen kurssia ja tulokset kannattaa ottaa mukaan.

Kurssi voidaan suorittaa myös ammatillisena koulutuksena Skeematerapian perusteet-nimellä, jolloin kurssista saa osallistumistodistuksen.

Kurssin osallistujamäärä on rajallinen, joten varmista paikkasi mahdollisimman aikaisin.

Kurssin hinta
yksityishenkilölle 240 eur
yritykselle tai yhteisölle ammatillisena koulutuksena 325 eur
Hinta sisältää tunnelukkojen työstämiseen tarkoitettuja mielikuvaharjoituksia verkosta ladattavina mp3-äänitteinä.
Hinta sis. alv 24%.

Kurssipaikka
Oulu: Mentores
Helsinki: Mäkelän koulu (www.makelankoulu.fi)
Kouluttaja: Skeematerapeutti Kimmo Takanen
Ajankohta: lauantai klo 10.30-16.30, sunnuntai klo 10.30-16.30
katso kurssipäivät kurssikalenterista

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeella

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeella

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu