Kurssikalenteri

Tarkemman kuvauksen kurssista saat klikkamalla otsikkoa.

Avaa tunnelukkosi
Avaa tunnelukkosi-kurssilla saat välineitä tunnelukkojen avaamiseksi. Kurssilla käydään läpi teoriaa ja esimerkkejä sekä tehdään ohjatusti erilaisia mielkuva- ja mindfulnessharjoituksia sekä kirjallisia tehtäviä tunnelukkojen avaamiseksi. Kurssin jälkeen tiedät miten lukkoja avataan ja sinulla on tarvittavat työvälineet siihen. Sopii niin vasta-alkajille kuin jo pidempään asioita työstäneille.
Kurssipäivät Oulussa: 13.-14.10.2018, 27.-28.4.2019
Kurssipäivät Helsingissä: 10.-11.11.2018, 25.-26.5.2019
Lue lisää

Mindfulness-menetelmän perusteet
Päivän mittainen kurssi, jolla opit mindfulness-menetelmän perusteet ja saat välineitä omaan harjoitteluun. Kurssilla opit läsnäolon taitoa ja miten sitä sovelletaan omassa arjessa ja työssä. Kurssin pääpaino on erilaisten mindfulness-harjoitusten tekemisessä.
Kurssipäivät Oulu kevät 2019
Lue lisää

Skeematerapian koulutusohjelma kevät 2019, Helsinki ja Oulu
Skeematerapian koulutusohjelma antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet soveltaa skeematerapian työmenetelmiä ammatillisessa työskentelyssä asiakkaiden kanssa. Koulutusohjelma soveltuu kaikille jotka haluavat käyttää skeematerapian menetelmiä asiakastyössään (esim. lääkärit, sairaanhoitajat, psykologit, psykiatrit, toimintaterapeutit, psykoterapeutit ja muut terapeuttista, valmentavaa tai ohjaavaa ja neuvovaa ihmissuhdetyötä tekevät terveydenhoito-, sosiaali-, koulutus- ja hyvinvointialan yrittäjät, työntekijät ja esimiehet).
Lue lisää

Mindfulness-ohjaajakoulutus, Oulu kevät 2019
Koulutus soveltuu sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä esimiehille, HR-ammattilaisille ja hyvinvoinnin asiantuntijoille, joilla on kokemusta ihmissuhdetyöstä ja ryhmien kanssa toimimisesta ja jotka haluavat oppia käyttämään mindfulness-menetelmää työssään yksilöiden ja ryhmien ohjaamisessa. Mindfulness-ohjaajakoulutus antaa valmiudet ohjata mindfulness-harjoituksia ryhmille ja yksilöille.
Lue lisää


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kursseille ilmoittautumislomakkeella.

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu