Kimmo Takanen
Skeematerapian kouluttaja

Mindfulness-menetelmän kouluttaja
Tietokirjailija


Olen tietokirjailija ja kouluttaja, joka käyttää työssään erilaisia terapeuttisia menetelmiä. Olen toiminut skeematerapeuttina 10 vuotta ja olen lopettanut vastaanottoni kesällä 2017. Keskityn jatkossa koulutuksiin sekä kirjojen kirjoittamiseen. Valmennan ihmisiä kirjojen ja koulutusten avulla siihen, että heillä itsellään olisi työkaluja ohjata omaa elämäänsä ja hyvinvointiaan parempaan suuntaan.

Olen kirjoittanut tunnelukoista kirjan "Tunne lukkosi - vapaudu tunteiden vallasta" (WSOY 2011), johon voit tutustua www.tunnelukkosi.fi -sivuilla. Samoilta sivuilta löydät lisätietoa myös uusimmasta, helmikuussa 2017 ilmestyneestä kirjasta "Murra tunnelukkosi - työstä tunteet, toimi toisin". Läsnäolosta kertovaan kirjaani "Päästä irti - vapaudu läsnäoloon" (Kirjapaja 2013) voit tutustua täällä. Eroamiseen liittyvä "Tunne sydämesi - matka uuteen rakkauteen" kirja on ilmestynyt 2015 (WSOY), lue lisää täältä.

Olen suorittanut kolmen vuoden kognitiivisen psykoterapiakoulutuksen ja minulla on tutkinto kognitiivisesta lyhytpsykoterapiasta. Olen suorittanut myös tietoisuustaitopohjaisen kognitiivisen terapian perustutkinnon. Olen kouluttautunut Oulun yliopistossa ratkaisukeskeisten työmenetelmien käyttöön ja suorittanut ratkaisukeskeisen valmentajan tutkinnon. Minulla on lisäksi Lyhytterapiainstituutin myöntämä pätevyys tehdä ratkaisukeskeistä yksilö- ja parityöskentelyä. Työskentelen työyhteisöjen parissa tukemalla organisaatioita työhyvinvoinnin lisäämisessä, uupumisen ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä työn stressaavuuden vähentämisessä.

Olen peruskoulutukseltani tekniikan lisensiaatti Oulun yliopistosta. Akateemisen loppututkinnon olen suorittanut vuonna 1995, lisensiaatin jatkotutkinnon vuonna 2000. Olen aikaisemmalla työurallani toiminut yli 10 vuotta esimies- ja henkilöstönkehittämistehtävissä, ja työskennellyt erityisesti työhyvinvoinnin edistämiseksi työyhteisöissä.

Osoitteet ja numerot

Mentores
Nummikatu 34
90100 Oulu

Tiedustelut:
044 282 7127 tai
info@mentores.fi (mieluiten sähköpostilla).

 

Copyright Mentores www.mentores.fi
Mentores, Oulu