8 viikon Avaa tunnelukkosi-verkkovalmennus (live)

Vapaudu tunnelukkojen kahleista!

Vaaditko itseltäsi kohtuuttomia? Uhraatko omat tarpeesi? Joudutko toistuvasti hankaliin tilanteisiin ihmissuhteissasi? Tiedätkö järjellä, että jokin toimintatapasi on sinulle haitallinen, mutta et pysty muuttamaan itseäsi? Tule mukaan verkkovalmennukseen avaamaan elämääsi rajoittavia lukkoja.

Tunnelukot ovat lapsuudessa opittuja selviytymiskeinoja. Kun tunnelukko aktivoituu, emme osaa käsitellä tunteitamme vaan lukitumme niiden ohjaamina toimimaan lapsuudessa opittujen toimintamallien keinoin: passiivisuudella, hyökkäävyydellä, välttelyllä tai pakenemisella. Aikuisuudessa selviytymiskeinomme aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys– ja ihmissuhteissa.

Valmennuksessa syvennytään tunnelukkoihin ja avataan niitä harjoitusten ja tehtävien avulla. Valmennuksessa työskennellään tunnelukkojen avaamiseksi skeematerapian työmenetelmiä käyttäen. 

Valmennus kestää 8 viikkoa ja se etenee samalla tavalla kuin skeematerapia etenee terapeutin kanssa. Jokainen viikkosessio kestää 1,5 tuntia (klo 19-20.30) ja sisältää videoluennon sekä viikon aiheeseen liittyviä läsnäolo- ja mielikuvaharjoituksia. 

Syksyn valmennus alkaa ke 8.9.2021 ja viikoittainen valmennussessio pidetään livenä joka keskiviikko 27.10. saakka. Jos et jostain syystä pääse mukaan live-valmennukseen, voit katsoa videotallenteen. Live-valmennus toteutetaan Zoom-sovelluksen avulla.

Valmennuksen sisältö viikoittain:
1. Mitä tunnelukot ovat?
 18 Tunnelukkoa. Tunnelukkojen tunnistaminen ja kartoitus. Tunnepäiväkirja ja tietoisuustaitoharjoittelu.
2. Selviytymiskeinot ja niiden tunnistaminen. Passiivisuus, hyökkäävyys ja välttely, mitä ne tarkoittavat elämässäni? Aikuisuuden mielipaikka-mielikuvaharjoitus.
3. Miten tunnelukot syntyvät? Lapsuuden vaikutusten arviointi. Lapsuuden tutkiminen. Lapsuuden mielipaikka-mielikuvaharjoitus.
4. Lapsen tarpeet ja niiden tyydyttyminen. Lapsuuden kokonaiskuvan luominen. Lapsuuden muistelu. Lapsuuden kotitaloon palaaminen mielikuvaharjoituksessa.
5. Lapsuuden epämukavan tilanteen kohtaaminen. Epämukavien tilanteiden kohtaaminen lomakkeella ja mielikuvaharjoituksissa Aikuisena itsenä. Tarinatyöskentely.
6. Mitä moodit ovat? Persoonallisuuden jako Aikuiseen, Lapseen ja Vanhempaan. Moodien kartoitus ja moodikartan käyttö työskentelyssä.
7. Moodityöskentelyn periaatteet. Moodipäiväkirjan käyttäminen työskentelyssä. Esimerkkejä ja lomakkeen täyttäminen. Aikuisuuden tilanteiden käsittely mielikuvissa.
8. Vastuullinen aikuisuus. Vastuullisen aikuisuuden kartoitus ja aikuisuuden vahvistaminen mielikuvaharjoittelulla. Kirjeiden kirjoittaminen. Lapsuuden epämukavan tilanteen kohtaaminen yhdessä kouluttajan kanssa. Oma työskentely kurssin jälkeen.

Valmennuksen hinta on 149 euroa. Hinta sis. alv 24%. Valmennus laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se tulee olla maksettuna ennen aloitusta. Voit suorittaa maksun tilisiirtona tai pankki- tai luottokortilla. Huom. älä maksa maksua ennen kuin ryhmän toteutuminen varmistuu, tästä ilmoitetaan sähköpostilla.

Maksajana työnantaja tai yritys? Valmennus voidaan laskuttaa myös sähköisesti, ilmoita verkkolaskuosoite ilmoittautumisen yhteydessä.

Haluatko ostaa valmennuksen lahjaksi ystävälle tai läheiselle? Kirjoita lahjakortin saajan tiedot (nimi ja sähköposti) ilmoittautumislomakkeen lisätiedot-kohtaan. Saat lahjakortin omaan sähköpostiisi.

Valmentajana toimii skeematerapian kouluttaja, tietokirjailija Kimmo Takanen. Takanen on kirjoittanut tunnelukkoihin liittyen 6 kirjaa, mm. suositun Tunne lukkosi -teoksen, jota on myyty Suomessa jo yli 100 000 kappaletta. Uusin kirja, Tunnelukkojen työkirja, on ilmestynyt tammikuussa 2020. Takanen kouluttaa skeematerapian työmenetelmiä terapeuteille. Valmennuksessa pääset Suomen parhaan tunnelukkotietämyksen äärelle.

Ilmoittaudu valmennukseen ilmoittautumislomakkeella