Avaa tunnelukkosi - kurssi (2 pv)

Tunnelukko on lapsuudessa opittu tapa ajatella ja reagoida elämämme eri tilanteissa. Kun tunnelukko aktivoituu, lukitumme toimimaan lapsuudessa opittujen selviytymismallien keinoin. Aikuisuudessa tunnelukot aiheuttavat ongelmia henkilökohtaisessa elämässä, työssä, vapaa-ajalla, parisuhteessa sekä ystävyys– ja ihmissuhteissa. Lue tunnelukoista lisää täällä.

Viikonloppukurssilla perehdytään tunnelukkoihin ja siihen miten tunnelukkoja voi avata omaehtoisella työskentelyllä. Kurssilla käynnistetään prosessi tunnelukkojen avaamiseksi skeematerapian menetelmiä käyttäen. Lue lisää skeematerapiasta www.skeematerapia.fi sivuilla.

Kurssi sopii kaikille henkilöille, jotka eivät ole vielä aloittaneet tunnelukkotyöskentelyä tai ovat jo työskennelleet omatoimisesti tai terapeutin ohjauksessa.

Kurssi pohjautuu Tunne lukkosi-kirjaan, myös Murra tunnelukkosi-kirjan sisältöä käsitellään kurssilla. Kurssilla käydään läpi esimerkkejä ja teoriaa sekä tehdään mielikuvaharjoituksia ohjatusti. LIsäksi tehdään kirjallisia tehtäviä. Luentojen ja harjoitusten osuus on noin 50/50. Mielikuvaharjoitusten kautta on mahdollisuus kokea tunnelukkojen vaikutus omassa elämässä ja löytää keinoja niistä vapautumiseen. Harjoitukset ja tehtävät tehdään itsenäisesti yksilötyöskentelynä (ei pari- tai ryhmätöitä).

Kurssi syventää kirjassa esitettyjä asioita ja antaa työvälineitä tunnelukkojen avaamiseen. Voit myös kysyä mieltä askarruttavista asioista ja saada niihin vastauksia. Kurssin jälkeen sinulla on valmiudet jatkaa omatoimista tunnelukkotyöskentelyä.

Kurssin osallistujamäärä on rajallinen, joten varmista paikkasi mahdollisimman aikaisin.

Kurssin hinta
yksityishenkilölle 240 eur
yritykselle tai yhteisölle 325 eur
Hinta sis. alv 24%.
Huom. 1.6.2019 jälkeen kurssin hinta yksityishenkilöille 290 euroa ja yrityksille 395 euroa.

Kouluttaja: Skeematerapian kouluttaja, tietokirjailija Kimmo Takanen
Tarkempi kurssipaikka ilmoitetaan osallistujille.
Ajankohta: lauantai klo 10.30-16.30, sunnuntai klo 10.30-16.30 (yksi viikonloppu)
Katso kurssipäivät kurssikalenterista

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeella

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ilmoittautumislomakkeella

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu