Mindfulness-ohjaajakoulutus
Oulu - Kevät 2019

Mindfulness-ohjaajakoulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat kehittää omia mindfulness-taitojaan ja oppia käyttämään mindfulness-menetelmää työssään yksilöiden ja ryhmien ohjaamisessa. Koulutus sopii erityisesti sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille sekä esimiehille, HR-ammattilaisille ja hyvinvoinnin asiantuntijoille, joilla on kokemusta ihmissuhdetyöstä ja ryhmien kanssa toimimisesta.

Mindfulness-ohjaajakoulutus antaa tiedolliset ja taidolliset valmiudet ohjata mindfulness-harjoituksia ryhmille ja yksilöille. Ohjelma myös kehittää ja syventää omaa mindfulness-harjoittelua.

Koulutuksen aiheita ovat mm. mindfulnessin historia ja teoria, mindfulness ja stressinhallinta, läsnäolo, huomion tietoinen suuntaaminen, tietoinen hengitys, tietoinen aistiminen, tietoinen liikkuminen, tietoisuus ajatuksista ja tunteista, mindfulness arjessa ja työssä, mindfulness-harjoitukset, harjoitusten ohjaaminen.

Ohjelma sisältää mindfulness-menetelmän käytön demonstraatioita, opettelua ja harjoittelua. Koulutuspäiviin liittyy pienimuotoisia ennakko- ja kotitehtäviä.

Koulutusohjelma toteutetaan Oulussa. Ohjaajakoulutus sisältää 4 lähiopetuspäivää.

Osallistujan tulee sitoutua koulutusohjelmaan sen keston ajaksi. Korvaavan koulutuspäivän voi suorittaa toisen koulutusohjeman mukana.

Koulutusohjelman hinta on 800 euroa (sis. alv 24%). Kurssimaksun voi suorittaa yhdessä, kahdessa tai neljässä erässä. Ohjelmasta saa osallistumistodistuksen. Kouluttajana toimii mindfulness-kouluttaja, skeematerapian kouluttaja ja tietokirjailja Kimmo Takanen.

Ilmoittautumiset koulutusohjelmaan ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutusohjelmaan sähköpostitse osoitteeseen info@mentores.fi tai ilmoittautumislomakkeella.

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

Copyright Mentores www.mentores.fi
Mentores, Oulu