Tunnelukkojen tuolle puolen -valmennusryhmä, kevät ja syksy 2020 Helsinki

Kevällä 2020 alkaa Helsingissä uusi ryhmämuotoinen, skeematerapeuttinen valmennus, joka tähtää siihen, että osallistujat pääsevät eroon tunnelukoistaan.

Valmennus johdattaa osallistujan syvälle itseensä, omaan menneisyyteensä ja lapsuuteensa. Tavoitteena on löytää ydintunnelukon ydin ja murtaa tämän tunnelukon vangitseva ote ohjaajan ja ryhmäläisten avustuksella. Ryhmäläisten tunnelukkoja käsitellään ryhmässä tutkimalla sekä nykypäivän että lapsuuden tilanteita ja kokemuksia. Ryhmässä tehdään monipuolisia harjoituksia (mm. läsnäolo, mielikuva ja tuoliharjoituksia), joilla lisätään itsetuntemusta ja avataan tunnelukkoja.

Helsingin valmennus toteutetaan verkossa oppimisympäristössä sekä kahtena päivän mittaisena tapaamisena. Osallistujat saavat itselleen verkossa suoritettavia etätehtäviä, joiden edistymistä seurataan ohjaajan toimesta. Tehtävät tulevat tehtäväksi suunnitellun aikataulun mukaisesti, tyypillisesti yksi tehtävä kahden viikon aikana. Tehtävän suorittamiseen tarvitsee varata noin 2-4 tuntia aikaa. Ryhmään osallistujalta edellytetään mahdollisuutta panostaa annettuihin tehtäviin. Ryhmän työskentelymalli pohjautuu uuteen Tunnelukkojen työkirjaan, joka ilmestyy tammikuussa 2020. Kirjasta voit lukea lisää täällä.

Valmennus toteutetaan 8-10 hengen ryhmässä. Edellytyksenä ryhmään pääsyyn on se, että on jo työstänyt tunnelukkojaan omatoimisesti tai terapeutin kanssa pidemmän aikaa. Ryhmä ei sovi vasta-alkajille tunnelukkojensa kanssa. Elämäntilanteen tulee olla työskentelyyn sopiva, kriisitilanne ei mahdollista ryhmään osallistumista. Jokainen osallistuja haastatellaan ennen ryhmään valintaa, jotta voidaan varmistua ryhmän toimivuudesta ja osallistujan sopivuudesta muodostuvaan ryhmään. Ryhmään osallistumiseen tulee sitoutua sen keston ajaksi.

Ryhmä aloittaa työskentelyn helmikuun alussa ja jatkaa keväällä toukokuun loppuun. Syksyllä työskennellään elokuun alusta marraskuun loppuun. Ryhmä kokoontuu kerran keväällä ja kerran syksyllä sunnuntaina 6.4. ja 10.10. klo 12-18.30. Osallistujaa tuetaan valmennuksen aikana sähköpostitse tai puhelimitse tarpeen mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään ja pääsemään eroon tunnelukoistasi, ota yhtettä ryhmän ohjaajaan kimmo.takanen@mentores.fi niin katsotaan yhdessä onko valmennus sinulle oikea vaihtoehto. Kerro sähköpostissa itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit mukaan valmennusryhmään.

Valmennuksen hinta on kokonaisuudessaan 800 euroa (sis. alv 24%). Maksun voi suorittaa useammassa erässä.

 

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

 

 

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu