Tunnelukkojen tuolle puolen -valmennusryhmä, kevät ja syksy 2020 Oulu

Kevällä 2020 alkaa Oulussa uusi ryhmämuotoinen, skeematerapeuttinen valmennus, joka tähtää siihen, että osallistujat pääsevät eroon tunnelukoistaan.

Valmennus johdattaa osallistujan syvälle itseensä, omaan menneisyyteensä ja lapsuuteensa. Tavoitteena on löytää ydintunnelukon ydin ja murtaa tämän tunnelukon vangitseva ote ohjaajan ja ryhmäläisten avustuksella. Ryhmäläisten tunnelukkoja käsitellään ryhmässä tutkimalla sekä nykypäivän että lapsuuden tilanteita ja kokemuksia. Ryhmässä tehdään monipuolisia harjoituksia (mm. läsnäolo, mielikuva ja tuoliharjoituksia), joilla lisätään itsetuntemusta ja avataan tunnelukkoja.

Osallistujat saavat ennakkotehtäviä tapaamisia varten sekä kotitehtäviä tapaamisessa käsiteltyihin teemoihin liittyen. Ryhmään osallistujalta edellytetään mahdollisuutta panostaa annettuihin tehtäviin. Ryhmän työskentelymalli pohjautuu osittain uuteen Tunnelukkojen työkirjaan, joka ilmestyy tammikuussa 2020. Kirjasta voit lukea lisää täällä. Osallistujat saavat työkirjan itselleen. Tehtävät tehdään pääsääntöisesti työkirjaan.

Valmennus toteutetaan 8-10 hengen ryhmässä. Edellytyksenä ryhmään pääsyyn on se, että on jo työstänyt tunnelukkojaan omatoimisesti tai terapeutin kanssa pidemmän aikaa. Ryhmä ei sovi vasta-alkajille tunnelukkojensa kanssa. Elämäntilanteen tulee olla työskentelyyn sopiva, kriisitilanne ei mahdollista ryhmään osallistumista. Jokainen osallistuja haastatellaan ennen ryhmään valintaa, jotta voidaan varmistua ryhmän toimivuudesta ja osallistujan sopivuudesta muodostuvaan ryhmään. Ryhmään osallistumiseen tulee sitoutua sen keston ajaksi.

Ryhmä järjestetään pääsääntöisesti 2 kertaa kuukaudessa. Ryhmä kokoontuu arkisin joka toinen viikko 2,5h tunnin tapaamisena, torstaisin klo 17-19.30 alkaen 6.2.2020 toukokuun loppuun. Ryhmä jatkaa elokuun alusta aina marraskuun loppuun saakka. Ryhmä kokoontuu Oulun keskustassa. Osallistujaa tuetaan valmennuksen aikana sähköpostitse tai puhelimitse tarpeen mukaan.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan ryhmään ja pääsemään eroon tunnelukoistasi, ota yhtettä ryhmän ohjaajaan kimmo.takanen@mentores.fi niin katsotaan yhdessä onko ryhmä sinulle oikea vaihtoehto. Kerro sähköpostissa itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit mukaan valmennusryhmään.

Valmennuksen hinta on 100 eur / kk, yhteensä 800 euroa (sis. alv 24%).

 

Tilaa kurssitiedote sähköpostiisi

Palaa kurssikalenteriin.

 

 

 

 

www.mentores.fi
Mentores, Oulu